Wie zijn wij?

Ik ben Heidi die het dierenhotel De Keppekeutel uitbaat.

Met een groot hart en veel liefde en respect voor dieren was ik in het jaar 2000 doelbewust op zoek naar een landelijk hoevetje om daar mijn levensdroom te realiseren. En uiteindelijk vond ik een pittoreske hoeve vlakbij het uitrittencomplex van de E17 in Kruishoutem. Zonder directe buren was dit de ideale plek om ons dierenpension op te zetten. Het landelijk gelegen terrein werd ingericht in functie van de dieren die ik een tijdelijke opvang wilde geven.

Op 2 juni 2001 opende ik het dierenhotel De Keppekeutel.

Ondertussen heb ik het vertrouwen weten te winnen van een groot aantal honden- en kattenvrienden die mij hun lievelingsdier toevertrouwen, telkens zij er zelf niet kunnen voor zorgen. Ik ben er mij van bewust dat ik de echte baasjes niet kan vervangen, doch door de service slaag ik er in hun lievelingen te doen vergeten, dat de baasjes er even niet zijn!

Ik hou 24 op 24 uur toezicht. Iedere hond heeft een apart hok, met binnen en buiten een net beloop. Elke morgen en elke avond worden de honden, elk om beurt, uitgelaten in de speelweiden, waar zij kunnen ravotten en zich uitleven. De hokken worden tweemaal daags gereinigd met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel.

Naast de hondenopvang, heeft het dierenhotel ook een poezenverblijf met ruime accommodatie zowel binnen als buiten.

Voor al de toevertrouwde dieren wil ik het zo gezellig en aangenaam mogelijk maken, zodat ze tijdens hun tijdelijk verblijf in het hotel reeds verlangen naar een volgende vakantie bij de Keppekeutels!

Top
afbeelding van een pootje.

Wij geven uw lievelingsdier een supervakantie!

Bel 0477/50.78.63